hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingMINE FAVORITT BILDEREDIGERINGS VERKTØY

  • 25.04.2016 kl.05:41


Når man holder på med foto og tar masse bilder er det kjekt og ha verktøy for å bearbeide bildene for å få best mulig resultat. Jeg bruker for det meste Adobe Camera RAW og Adobe Photoshop CC2016 men også en del andre. Og det kommer litt om de programmene jeg bruker her nå.

For det første har laget meg en Adobe Creative Cloud konto som jeg betaler ca. en 100,- kroner for per måned. Jeg har valgt og kun betale for Creative Cloud-fotoplanen og det holder i massevis for meg og mitt bruk. Jeg kommer bare til og liste opp de programmene og mobil appene jeg bruker. De andre får dere selv lese om for og finne ut om du har behov for å bruke dem.

Hva er inkludert i Creative Cloud-fotoplanen?

SKRIVEBORDSPROGRAMMER

Adobe Photoshop Lightroom CC

Behandling og redigering av digitale bilder.

Adobe Photoshop CC

Bilderedigering og -sammensetting.

MOBILAPPLIKASJONER OG TJENESTER.

Adobe Photoshop Fix

Photoshop-retusjering for alle.

Adobe Lightroom for mobilenheter

Rediger og ordne bilder ? og del dem med andre ? hvor som helst.

Adobe Photoshop Mix

Kreativ mobilbasert bilderedigering.

Adobe har mange mobilapplikasjoner som man kan laste ned. Du finner en oversikt her. Om du står fast eller ikke vet hvordan du skal bruke de forskjellige applikasjonene finner du masse Opplærings guider og brukerstøtte på Adobe sine sider.


Det var Adobe programmene. Men det er ikke alt jeg bruker. For mine HDR  bilder bruker jeg Photomatix Pro Det er ett program jeg liker veldig godt og som jeg kjenner bedre enn andre HDR programmer. 

Google Nik Collection har også en rekke fine Photoshop plug-ins som er verdt å ta en titt på. Jeg har lastet ned hele pakken siden Google nå har gjort den GRATIS. Og det er jo helt fantastisk at alle nå kan hente dette uten at det koster ett rødt øre.. Så bare å klikke her så finner du alt du behøver av informasjonen om programmene.

Håper du ble litt klokere og fikk litt info om hva man trenger av programvare og applikasjoner for å gjøre bildene enda bedre enn da man tok dem. Om man har speilrefleks kamera så anbefaler jeg deg å skyte bildene i RAW format . Du finner mer om bilde de forskjellige filformatene her.

 

#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #fotograf #photoshop #adobe #Photomatix #nikcollection #Lightroom #redigeringsverktøy

Blogglisten Norske blogger

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no