hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingSTREETART PART 1

  • 02.07.2016 kl.23:02

Hei igjen folkens, det er en stund siden sist. Har mye å gjøre om dagen så har minimalt med tid til å redigere bilder i disse tider.

I dag skal jeg vise dere noen streetart bilder jeg har tatt med mitt nye kamera, som er ett Nikon D5300

Jeg har brukt Adobe Lightroom mobile
til redigeringen av bildene. Dere skal få se bildene før og etter redigering så dere kan se forskjellen etter redigeringen med Adobe Lightroom mobile , man har utrolig mange muligheter selv med mobil versjonen. Så derfor vil jeg vise forskjellige versjoner av bildene for å vise muligheten man har med Adobe Lightroom mobile

Siden det blir en del bilder så velger jeg og dele dette innlegget i flere deler så det er bare å følge med så kommer det flere etterhvet. I den første delen er det 4 bilder jeg har lekt litt med.

Jeg vil anbefale alle som tar mye bilder og gå til innkjøp av Adobe fotopakken som inneholder Adobe Photoshop CC  og Adobe Lightroom CC  pluss en hel haug med mobilapplikasjoner som er verdt å sjekke ut. Men det krever at du lager en Creative Cloud   bruker som gir deg 4GB lagringsplass pluss masse andre greier.Håper dere liker det dere ser.


BILDE 1:

Original uredigert versjon 

Her har jeg gjort noen enkle justeringer for og få skygge partiene til og bli mindre fremtredende, bildet er også cropet.Versjon to av bildet har jeg brukt Sepia Tone effekten du finner i Adobe Lightroom mobile 


BILDE 2:

Original uredigert versjonHer har jeg gjort noen enkle justeringer for og få bedre farger og klarhet.BNW versjon av bildetBNW Sepia Tone versjon
BILDE 3:


Original uredigert versjonHer har jeg gjort noen enkle justeringer for og gjøre bildet skarpere, bildet er også cropet.BNW VersjonBILDE 4:


Original uredigert versjon

Her har jeg gjort noen enkle justeringer for og få skygge partiene til og bli mindre fremtredende og samtidig forbedre fargene i bildet, bildet er også cropet.BNW versjonThat was it denne gangen,hva synes dere om bildene? Er det ikke kult og kjekt og kunne bruke mobilen til å redigere bilder med når men er på farten og ikke har PC tilgjengelig. Jeg synes resultatet blir ganske okay også, så må si meg fornøyd. Hva synes du? Håper dere liker disse bildene.

Ønsker dere at jeg skriver en tutorial på Adobe Lightroom mobile? Bruk kommentarfeltet  dere ønsker en enkel guide for å redigere bilder på mobilen.
Mens du venter på den neste innlegg kan dere jo sjekke ut noen av disse innleggene:

 

Du finner flere Streetart bilder på facbook siden min, hadde  satt stor  pris på om du klikker liker på siden og følger meg der også. Her finner du masse andre bilder du kan sjekke ut. 

Så får du ha en god lørdag kveld. 

NESTE DEL 

 

#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #hdr #adobe #lightroom #mobile #bilder #nikond5300 #rpandda #drammen #byliv #bnw #colorsplash #streetart #gatekunst #urban #sommer #graffiti 

2 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

02.07.2016 kl. 23:28
Kjempe fine bilder! ja jeg ser at jeg kunne hatt behov for et lightroom og ordentlig redigeringsprogram..men er litt redd for nye ting..er så greit med det jeg kan..hihih. Men det å få lysnet mørke partier...DET hadde jeg likt..og jeg VET man kan gjøre mye med bilder, men liker best de mest mulig orginale..men som kunst, ja da kan man leke seg.. :-)
dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for tilbakemeldingen. Det som er fint med å redigere bilder er at man gjør dem bedre enn orginale.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no