hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingSTREETART PART 2

  • 05.07.2016 kl.15:15

Hei igjen folkens.

Da er del 2 ferdig. Fikk du ikke med deg DEL 1 finner du den HER. Alle bildene er tatt med Nikon D5300. 

Jeg har brukt Adobe Lightroom Mobile til redigeringen av bildene. 

I del 2 er det også 4 bilder jeg har tatt utgangs punkt i og jeg vil vise 2 forskjellige versjoner av det redigerte bildet pluss det uredigerte.
Klikk på Adobe Creative Cloud for å få vite mer om hvordan det fungerer  og programpakkene de tilbyr. Du finner linker også i DEL 1

Håper dere liker det dere ser.


BILDE 1:
Orginal uredigert bilde

Her har jeg gjort noen enkle justeringer for og få skygge partiene til og bli mindre fremtredende. Jeg har også justert litt på farger og kontrast m.m. Bildet er også cropet.

På den andre versjonen av bildet har jeg valgt BNW. En effekt jeg liker godt.BILDE 2:
Orginal uredigert bildeHer har jeg gjort noen enkle justeringer for og få skygge partiene til og bli mindre fremtredende. Jeg har også justert litt på farger og kontrast m.m. Dette er Jeg har også cropet.

På den andre versjonen av bildet har jeg valgt en mørkere BNW stil som gir større kontraster på bilder. En effekt jeg liker godt.BILDE 3:
Orginal uredigert bilde

Her har jeg gjort noen enkle farge justeringer for og gjøre bildet varmere. Jeg har også justert litt på kontrastene for å få fremheve kontrasten mellom lys og skygge m.m. Bildet er også cropet.På den andre versjonen av dette bildet har jeg valgt å bruke Creamtone effekten som du finner under Presets menyen i appen. Jeg synes det passet helt perfekt på dette bildet. BILDE 4:
Orginal uredigert bilde.

Her har jeg gjort noen enkle justeringer for og få skygge partiene til og bli mindre fremtredende. Jeg har også justert litt på farger og kontrast for å gjøre bildet varmere. Bildet er også cropet.

På dette bildet brukte jeg Split Tone effekten, du finner den under Presets menyen i Appen. Dette er en kul effekt og passet godt på dette bildet

Det var de bildene jeg hadde til dere nå men DEL 3 er rett rundt hjørnet. Så,hva synes dere om bildene? Er det er veldig greit og kunne bruke mobilen til å redigere bilder med når men er på farten og ikke har PC tilgjengelig. Jeg synes resultatet kan også  bli ganske okay. Har du prøvd og bruke mobilen som redigeringsverktøy? 
Ønsker dere at jeg skriver en tutorial på Lightroom mobile? Bruk kommentarfeltet  dere ønsker en enkel guide for å redigere bilder på mobilen.
LES OGSÅ:
OSLO EN VAKKER DAG
BILDE FILFORMATER
STREETAR PART 1 

 

MEST LESTE:
HDR ELLER HDRI 
MACRO FOTOGRAFERING
KREATIV BAKGRUN 


HUSK at du kan også  følge meg på FACEBOOK også.  
Så får du ha en riktig så god natt..  Vi høres om ikke lenge med DEL 3

 

 

 

 

 


#foto #fotoblogg #fotograf #hobby#adobe #hdr #lightroom #mobile #bilder #nikond5300 #rpandda #drammen #bnw #colorsplash #streetart #gatekunst #graffiti #urban #sommer #sepiatone #splittone #creamtone

8 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

05.07.2016 kl. 17:14
Flotte bilder og veldig gøy å se forskjellene! Tusen takk for tips!
dvergpinschere i mitt hjerte: takk for det

Madde

05.07.2016 kl. 18:22
Flotte bilder!
Madde: tusen takk

Anne Grethe Seljordslia

05.07.2016 kl. 20:23
Knallstilig. Likte de godt i sort hvitt jeg da :)
Anne Grethe: Tusen takk. Liker bnw bilder selv også

Anette.

06.07.2016 kl. 22:19
Kule bilder. Akkurat disse likte jeg personlig best i farger, men er stor fan av svarthvitt :)
Anette.: Tusen takk for det. Jeg setter stor pris på din tilbakemelding. Jeg er også glad i svart hvitt bilder, det gir en kul effekt

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no