hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingPORTRETT AV MIN SØNN

  • 27.07.2016 kl.17:16

Nå skal jeg vise dere ett av de få portrett foto jeg har tatt (har jo tatt en del), det er vel noe av det jeg trenger mest trening i både med kamera og etterbehandling av bildet. Modellen er min 7 år gamle sønn som villig poserer for pappa.

Jeg poster disse bildene for at jeg forhåpentligvis får litt ris og ros, tips på hva jeg burde gjort annerledes etc. Så det er bare å fyre løs med tilbakemeldinger i kommentarfeltet. 

KAMERA INFO:

 

REDIGERINGSVERKTØY:

Bilde Info:

  • F-stopp: F4/8 
  • Eksponeringstid: 1/1000sek
  • ISO: 560
  • Brennvidde: 40mm

 

Bilde 1 har jeg kun redigert som vanlig portrett (ikke god på det), men har lagt på ekstra grønnfarge på øynene. Det ser jo ikke helt naturlig ut så klart, men det er meningen at det skal være sånn. Hva synes du om bildet?Bilde 2 har jeg gjort en helt annen versjon av bildet. Som dere ser gir dette ett helt annet utrykk enn det første bildet. 

 

Portrett i Lightroom CC 2015 og Photoshop CC 2015

Håper du likte bildene og jeg setter pris på tilbakemeldinger. Om du ønsker å følge meg på FACEBOOK også så ville jeg satt utrolig stor pris på det. 

Ha en fortsatt god sommer. 

#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #hdr #photoshop #bilder #lightroom #rpandda #drammen #portrett #bnw #gutt #barneportrett #barn #sommer

2 Kommentarer

Madeleine Skogstad

28.07.2016 kl. 20:37
Kule bilder!
Madeleine Skogstad: Takk for det

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no