hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingRECAP 2016

  • 08.01.2017 kl.23:02

Hei og hå kjære lesere.

Tenkte jeg skulle kjøre en liten oppsummering av 2016, selv om bloggen ikke har vært aktiv hele dette året har det da blitt noe innhold på siden.


 

Mitt aller første innlegg var en header jeg designet for GanjAlien sin soundcloud profil. Du kan se innlegget HER


 

Vil benytte anledningen til å få takke FotoMagasin for at de deler mine poster og for det engasjement for foto denne siden har. Håper på at det blir like mye av det flotte engasjementet også i 2017. Blogg.no trenger ett FotoMagasin så jeg vil gjøre det jeg kan for at flere foto entusiaster deler og ser innlegg på fra dette magasinet.

Om kort tid vil jeg få ett nytt design på bloggen, jeg jobber med å gjøre den publiserings klar. Jeg gleder meg utrolig mye til å ta det fantastiske designet i bruk, jeg kjøpte dette designet av KVDESIG, som har mange kule designer å velge melom. Ta en tur innom og se om du finner ett design du liker selv. 


Jeg har satt sammen noen Topp 3 lister for de mest leste innleggene mine i 2016. 

Topp 3 mine foto 
1. Portrett av min sønn ​
2. Historien om Drammen ​
3. Frem fra Arkivet Del 1

Topp 3 opplæringer
1. Kreativ bakgrunn
2. Lag eget vannmerke
3. Bilde i tekst

Topp 3 over all
1. HDR
2. Macro fotografering
3. Kreativ bakgrunnMen det er også ett par andre innlegg jeg vil dra frem her. Noen fordi jeg er fornøyd med dem selv eller rett og slett fordi de har fått for lite oppmerksomhet i mine øyne. 

SONY DSC

Vi begynner i med mine egne foto.
Dyreparken (4 deler)

bildene i denne serien er jeg veldig fornøyd med, siden jeg liker å ta bilder av ville dyr, spesielt norske. Men dette er jo en dyrepark og jeg fikk tatt bilder av dyr jeg ellers ikke ville fått mulighet til å få bilder av

SONY DSC

Burn Energi skatesession  

Artig lite Arangement i Drammen sin egen skatepark. Veldig gøy å ta bilder av skaterne og kidsa på sparkesykkel.


Oslo en vakker dag

Etter er flott dag i Oslo og masse nye bilder, ble dette til innlegget "Oslo en vakker dag". Bildene er tatt en flott sommerdag hvor sola var varm og god.


Så kommer opplærings postene, disse er de opplæringene jeg likte best og skrive og dele med dere, så eg håper jo dere også har likt disse:
1. Kjempe i Byen
2. Gotisk Makeover
3. Morsom surrealistisk komposisjon (2 deler)

 


Så det var vel om trentlig det jeg hadde på hjertet for denne gang. Men før jeg takker for meg vil jeg dele posten jeg selv er mest fornøyd med. Det er ikke lett og velge 

Edit i Lightroom CC 2015 og Photoshop CC 2015
en eneste post som favoritt, men jeg tror jeg må velge innlegget om Askepott jeg velger det rett og slett fordi jeg er fornøyd med bildene og at datteren min deltok på selve showet.

Ikke glem at du finner meg også på Facebook, Flickr og Adobe Portfolio også i 2017 og setter pris på følgere og Likes. Så jeg håper du tar en tur innom og følger meg der også.


 

Takk for alt av kommentarer og likes i 2016 og jeg håper du fortsetter med det også i 2017, jeg tar i mot både ris og ros, forslag eller hva det måtte være. Jeg kan love deg at du får se masseflotte bilder og opplæringer også i 2017. Så det er bare å følge med fremover også. 

Vi høres snart igjen.

Robert'sPhotography And Digital Art All Rights Reserved ©2017  
Tekst & Foto: Robert Pedersen  
 
 
#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #rpandda #drammen #adobe #photoshop #Lightroom #recap #2016 #bilder #blogg #nikon #2017

2 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

09.01.2017 kl. 10:21
Flott oppsummering! og du har jo så mange herlige bilder!! :-)
dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det. Setter pris på at du likte oppsummeringen min. Ha en strålende kveld

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no