hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingEndelig nytt design på bloggen

  • 10.01.2017 kl.12:43

Hei igjen!


Da har jeg endelig fått ut finger'n og satt opp det nye designet fra KVDESIGN, jeg likte designet Blogg Boss så jeg valgte å gå for det. Veldig fornøyd nå altså. Hva synes du om designet?

Det vil også komme ny header etter hvert, men jeg må få tid til å lage den og ordne meg ny logo osv. Så det kan nok ta litt tid før den er på plass. Om du trenger en header kan jeg godt ta på meg å designe den for deg, for en liten symbolsk sum. Bare send meg en forespørsel på mail og merk mailen med "HEADER", så skal vi klare å lage en header du blir fornøyd med. Bare å si fra.

Ikke glem at du finner meg også på Facebook, Flickr og Adobe Portfolio også i 2017 og setter pris på følgere og Likes. Så jeg håper du tar en tur innom og følger meg der også.


Takk for alt av kommentarer og likes i 2016 og jeg håper du fortsetter med det også i 2017, jeg tar i mot både ris og ros, forslag eller hva det måtte være. Jeg kan love deg at du får se masseflotte bilder og opplæringer også i 2017. Så det er bare å følge med fremover også. 

Vi høres snart igjen.

Robert'sPhotography And Digital Art

All Rights Reserved ©2017  
Tekst & Foto: Robert Pedersen  
 
 
#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #rpandda #drammen #adobe #photoshop #Lightroom #design #bloggboss #bilder #blogg #kvdesign #header

9 Kommentarer

Iselin Renée

10.01.2017 kl. 13:11
Fint design :)
Iselin Renée: Takk. Likte designet selv, så derfor jeg valgte det

dvergpinschere i mitt hjerte

10.01.2017 kl. 14:19
Så spennende!
dvergpinschere i mitt hjerte: Allright med ett nytt design.

Tone V.

10.01.2017 kl. 18:25
Denne design har jeg også av henne :) kjempefint :)
Tone V.: Fint design ja.
Tone V.: Hvordan fikk du til at designet vises på mobil plattform?

Tone V.

10.01.2017 kl. 20:55
du må inn på innstillinger på blogg.no din side. oppe til høyre når du er logget inn på bloggen din. på den tannhjulet i høyre hjørne rett ved bloggnavnet ditt, velger du Blogg, hak vekk den på mobilvennlig ;)
Tone V.: Thanks.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no