hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingÅpner for å gjøre fotoshoot jobber

  • 01.02.2017 kl.19:36

Hei folkens.

Tenkte kjøre en liten "annonse" for meg selv her nå. 

Jeg har har lenge hatt lyst til å bli bedre på portrett fotografering, så jeg da trenger jeg modeller for å få dette til. Så har du lyst til å bli fotografert eller du kjenner noen som ønsker det er det bare å kontakte meg på mail, husk og merk mailen med "TFP FOTOSHOOT"


Det blir i så fall en form for TFP (Time for Print)  fotoshoot.  Evt. Kan priser osv diskuteres. Det vil bli inngått en skriftlig kontrakt mellom fotografen (meg) og modellen av juridiske årsaker. 

Jeg ønsker alt av jobber for. Eks
▪ vanlig Portrett foto
▪ Barn
▪ familie
▪ Dyr


Området spiller ikke noe stort rolle da jeg har bil og kan komme meg rundt relativt enkelt. Men Buskerud, Oslo, Telemark, Akershus, Vestfold er i umiddelbar nærhet av her jeg bor


Alt er av interesse for å si det enkelt. Så ikke nøl med å dele denne posten eller link til innlegget, jo flere som ser jo bedre er det for min del.

Vær så snill og del dette innlegget på din blogg, Facebook eller hva det måtte være. Du finner også link du kan dele på min Facebook side.

Følg meg gjerne på Facebook, Flickr og Adobe Portfolio også det setter jeg pris på. Du finner også noen Photoshop Guider jeg har laget på min YouTube kanal.


Vi høres snart igjen med nye opplæringer og bilder.


Robert's Photography And Digital Art
All Rights Reserved ©2017  
Foto og tekst: Robert Pedersen  


#foto #fotoblogg #fotograf #hobby # fotoshoot #tfp #portrett #rpandda #drammen 

6 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

01.02.2017 kl. 21:06
Så spennende! skal dele det i et innlegg på bloggen etterhvert! Lykke til!
dvergpinschere i mitt hjerte: Ja er utrolig spennende og litt skummelt hehe. Om du vil dele dette innlegget på din blogg hadde jeg blitt super glad. Det setter jeg pris på, da skal jeg også skrive ett innlegg og linke tilbake til deg også så klart. Tusen millioner takk

buroyfoto

01.02.2017 kl. 22:02
Hvor mye skal du ha for portrett jobber da? kult.
buroyfoto: Det har jeg ikke tenkt på egentlig, men kommer jo helt ann på type jobb osv, Det er først og fremst TFP oppdrag jeg er ute etter, klikk på linken i innlegget så kan du lese hva det er. Grei avtale for begge parter det.

Tony

23.02.2017 kl. 09:25
Kult. Lykke til.
Tony: takk

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no