hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingFotball NM for gatelag

  • 14.08.2017 kl.08:00

Hei igjen folkens.

Beklager at det er så lenge siden sist post, men har vært litt opptatt i det siste. Men her kommer det noen nye bilder i det minste.

 


 

Disse bildene er fra fotball NM for gatelag, som ble arrangert i Fredrikstad av FFK fra 13 juni til 14 juni. 

 


 

Ett fantastisk arrangement og det var utrolig gøy å få være med på. Jeg tenkte å fortelle litt om gatelags fotballens historie. 

 


 

Men først. Bildene er tatt med Nikon D500 (ikke meg som har tatt bildene), men jeg har redigert dem med Lightroom Mobile og Snapseed. Ble mange bilder så jeg plukket ut noen av dem, du kan se de resten av dem HER

 


 

Bakgrunn og oppstart

Fredrikstad FK startet som første toppklubb opp med gatelag for rusavhengige allerede i 2011. Prosjektet ble en stor suksess med svært mange positive ringvirkninger, både for klubben og for deltakerne selv. Fredrikstad la plattformen til videre satsing for Fotballstiftelsen og ble en mal for de andre klubbene. I 2013 etablerte både Stabæk og Asker fotballag for rusavhengige. I dag er hele 12 klubber tilknyttet Fotballstiftelsen og driver fotballaktivitet på dagtid for rusavhengige.

 


 

Fotballen har en enorm kraft. Den er inkluderende og engasjerende. Toppfotballen ønsker å bruke sin posisjon til å utgjøre en forskjell for en svært vanskeligstilt gruppe i samfunnet. Målet er å skape en bedre hverdag for utøverne.

 


 

Idrettens aktivitetsfokus og inkluderende vesen vil kunne medvirke til bedre helse, psykisk og fysisk, og ernæringsmessige gevinster for rusavhengige. Dette vil gi økt mestringsevne og medborgerskap for den enkelte og på sikt også få deltakerne i prosjektet tilbake i en jobb.

 


 

Aktivitet og omfang

Gatelagene er et lavterskeltilbud for rusavhengige, uavhengig av kjønn, etnisitet og seksuell legning. Alle som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus kan delta. Vi skiller ikke mellom jenter og gutter og har ingen aldersgrense. Alle er velkommen!

 


 

Kamper og serie

I 2015 ble det for første gang etablert en egen serie for gatelagene. Inntil videre er det kun lagene på Østlandet som har en egen serie. Åtte lag (LSKStabækStrømsgodsetOddVålerengaFredrikstadAsker og Sandefjord)  deltar i seriespillet som strekker seg i perioden fra april til oktober.

 


 

På Vestlandet arrangeres det flere interne turneringer i løpet av året. Her deltar HaugesundBrannStart og Viking.

Det store høydepunktet er de to årlige turneringene hvor alle lagene deltar.

 


 

Du finner mer informasjon HER om du vil vite mer

 


 

Det var det jeg hadde og vise dere for denne gang. Hva synes du om bildene? Du finner flere bilder og mye annet HER. Det var vel det alt for denne gang. Men om ikke alt for lenge kommer noe nytt. 

 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio

  Forige                                                                                                                      Neste  


 

Robert'sPhotographyAnd Digital Art

All Rights Reserved ©2017        

Redigert av Robert Pedersen

 


#foto #fotoblogg #rpandda #hobby   #Fotograf  #nikon #d500 #Adobe #Lightroommobile #nik   #snapseed #hdr #mobileedit #sommer #bilder #hdr #fredrikstad #NM #fotball #gatelag #turnering 


 

 

8 Kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

14.08.2017 kl. 09:49
Flotte bilder og så flott at de har laget et sånt lavterskel tilbud! Det er jo så innkluderende og godt for dem å bruke kroppen! Tommel opp!!
dvergpinschere i mitt hjerte: Det er ett bra tiltak uten tvil. Har vært med dem å trent og spillt kamper og de er en herlig gjeng. Gøy å se hva det gjør med folk.

Aylar Von Kuklinski

14.08.2017 kl. 20:04
Morsomme bilder! Ikke helt sikker på om jeg er sånn alt for stor fan av måten de er redigert på da de ble litt vel "glory"-aktige etter min del, men liker helt klart mange av uttrykkene og ansiktene som er fanget opp her! ^^
Aylar Von Kuklinski: Alle må ha lov til å ha sin egen mening og smak. Så det er innafor det. Takk for tilbakemeldingen bwt

CINDY Z.

15.08.2017 kl. 10:49
Så fine bildene ble med redigering :)
CINDY Z.: Tusen takk for det

Monika T Aa

15.08.2017 kl. 13:29
Pst- Ham Kam har også gatelag :D fantastisk tiltak :)
Monika T Aa: Jeg vet det. De var også i Fredrikstad. Men er ikke i serie systemet ennå. Regner med ay at Kamma er med fra neste år. Og uten tvil ett veldig bra tiltak, så kommer nok flere lag etter hvert

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no