hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingUTSIKTEN UNDER VANNET

  • 14.11.2018 kl.20:59

Hei igjen folkens.
I dag har jeg kun ett bilde og dele, og jeg skal vise dere gangen i måten jeg jobber på. Dette er en foto manupilasjon i
kategorien Fantasy og er satt sammen av 5 bilder + en custom Brush i Photoshop.

 


 

 


 

STOCK CREDIT:

 


 

Jeg vil fortelle i grove trekk hvordan jeg jobber når jeg setter sammen bildet steg for steg. Blir ikke så detaljert så det er en fordel om du har litt Basic Photoshop kunnskaper. 

 


 

 


STEG 1:

Først åpner jeg bildet av Modellen

 

Så fjerner jeg bakgrunnen i vinduet etter at jeg har cropet bildet og gjort noen basic justeringer av lys, skygger og farger i Camera RAW.

 


STEG 2:

Så legger jeg til bildet Vann 1, tilpasser og gjør nødvendige justeringer og drar bildet under det første laget.

 

 


STEG 3:

Så legger jeg til bildet Vann 2 og tilpasser det og forander Blending Mode.

 

 


STEG 4:

Så velger jeg Brush Tool og finner den røyk børsten som passer, så justerer jeg størrelse og de andre innstillingene på børsten og maler  røyke på ett nytt lag. Og så tillpasser jeg røyken slik at det ser ut som damp fra koppen.

 

 


STEG 5:

Nå legger jeg til Hvalen. Justerer størrelsen og plasserer den der jeg ønsker, så kopierer jeg laget og gjør det bildet mindre og plasserer bildet. Så gjør jeg de nødvendige justeringene.

 

 


STEG 6:

Så legger jeg på bildet med Regn for å få det til å se ut som det renner vann på vinduet. Jeg bruker Free Transforme Tool for og tilpasse bildet.

 

 


STEG 7:

Det siste jeg gjør er og legge til lys effekter med en Soft Brush med en lys blå farge på 2 forskjellige lag, her er det viktig å velge riktig Blending Mode og Opacity på lagene. Det siste jeg må gjre er å gjøre nødvendige korreksjoner av lys og fargene for å få ett bedre og mer naturlig resultat.

 

 


 

Jeg legger ved resultatet i 2 versjoner: 

 


 

FINAL VERSJON 1

 

 


FINAL VERSJON 2

 

 


 

Må vel si jeg er fornøyd med resultatet, brukte jo tross alt noen timer på å bli ferdig. Hva synes du om bildet? Setter pris på dine tanker om bildet og foto manipulasjon gennerelt.

 


 

Det var det jeg hadde og vise dere for denne gang. Så hva synes du om bildene og måten jeg jobber med å redigere bildet på? Tilbakemeldinger tas i mot med stor takk. 

Du kan finne flere flotte bilder med denne effekten HER Det var alt. Håper du likte denne guiden og at du lærte noe nytt. 

Da høres vi om ikke så alt for lenge, mens du venter kan du se flere bilder og masse annet kult på blogg siden min. Det er verdt å sjekke ut mine Photoshop Tutorials, Photoshop tips m.m Jeg anbefaler deg å lese innlegget om Photoshop sine TASTATUR SNARVEIER for å gjøre jobben i Photoshop mer effektivt. Så håper jeg vi ses igjen snart.

 


 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio 
    Instagram 
   DeviantART 

 

 


 


 Forige                                                                                                                                     Neste  

 

 


 

 

Robert's Photography And Digital Art

All Rights Reserved ©2018       

Foto av Robert Pedersen

 


 

#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #fotograf #adobe  #photoshop #artwork #bildekunst #rpandda #drammen #bilderedigering #AdjustmentLayer #layerstyle #tekstur #smartfilters #lightningeffects #BlendMode #photomanupilasjon #fantasy #surreal

  

 


4 Kommentarer

Toini

14.11.2018 kl. 22:12
Det var kjempe fint bildet! og det er litt av en jobb...Men blir skikkelig stilig!! Flink er du!
Toini: Tusen hjertelig takk for fin tilbakemelding. Setter pris på det. Ja det er ganske mye jobb, men gøy når det blir ferdig

Øyvind Blindheim

15.11.2018 kl. 00:13
Stilig! Nå blei jeg inspirert! Har for lite tid til dette ser jeg. I utgangspunktet for lite tid til fotografering i det hele tatt. Det må jeg gjøre noe med:) liker bildet godt. Liker også vannmerket ditt bedre nå enn da du hadde det forrige. Følger med videre!

Ha en super uke!
Øyvind Blindheim: Tusen takk for det. Ja det er veldig tidkrevende, men så utrolig gøy

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no