hits

Robert's Photography and Digital Art | Foto og Photoshop Guider

Blogglisten
Free Mass Ping
Google PingPassion Fire Portrett #Photoshop Tutorial

 • 22.08.2018 - 05:38

Hei igjen folkens

Her kommer det en ny Photoshop Tutorial til dere, litt mer avansert, men alle bør kunne klare det om dere følger denne veiledningen. I denne veiledningen vil vi manipulere et bilde slik det ser ut som en kvinne brenner i flammer. Ideen bak denne manipulasjon var å skape en fin og effekt full illustrasjon, bare ved hjelp av enkle teknikker og verktøy som Brush Tool og Warp kommando. Jeg håper du liker den veiledningen og prøve den med dine egne bilder.

 


 

 


 

Tutorial detaljer

 

RESURSER:     


TUTORIAL INFO:     

 • Tidsbruk: Over 1 time     
 • Vansklighets grad: Middels     
 • Program: Adobe Photoshop CC         

 


 

Jeg ønsker å takke fotografene som står bak disse to flotte bildene, som jeg bruker i denne veiledningen her. Det er Thiago Martins og Marcus van Dijk fra FREEIMAGESDenne opplæringen ble opprinnelig publisert på Psdtuts i januar 2009. Så da kan vi sette i gang. 

 


 

STEG 1:

Åpne begge bildene.


  

 


 

STEG 2:

La oss begynne med Hair Up girl, åpne det og kopiere dette bildet ved hjelp av Image> Duplicate kommandoen fra menylinjen. I kopi dialogboksen, kan du kalle kopien hva du vil, men å følge denne veiledning's referanse, så gi den navnet "PassionFire" og trykke OK. Ved å gjøre dette, beholder vi det opprinnelige bildet uten å skade det. Husk å lagre ofte, så er du sikkret om noe skulle gå galt.


 


 

STEG 3:

Med "PassionFire" bildet aktivt, kopier bakgrunns laget (Background). Trykk CTRL+J for å kopiere ett Lag. Sett forgrunn og bakgrunnsfargen til svart og hvitt ved å trykke D på tastaturet. Klikk på bakgrunns laget igjen og fylle det med svart ved å trykke SHIFT+BACKSPACE. Se bildene nedenfor.


 


 

STEG 4:

Aktiver Layer 1, deretter trykker du CTRL+SHIFT+U for å bruke Desaturate på bildet. Nå skal vi Invert the Color ved å trykke CTRL+I. Bildet ditt skal se ut som en negative nå. 


 


 

STEG 5:

Kopier Layer 1 trykk CTRL+J, deretter bruker du Find Edges filteret fra Filter>Stylized> Find Edges.
Så skal vi Invert the Color igjen ved å trykke CTRL+I og endrer Blend Mode til Hardt Light. Da får du ett bilde med kontrast, hvite linjer på en veldig mørk bakgrunn (Svart så å si).

  
STEG 6:

For å gi de hvite linjene mer kontrast, kopier Lag 1 trykk CTRL+J. Så endrer du Blend Mode til Screen. Se bildet under:


 


 

STEG 7:

Nå skal vi bruke det andre bildet også. Dra Fire Flame som du åpnet tidlger over til PassionFire dokumentet. Da må vi bruke Move Tool(V). Hvis dialogboksen Paste Profile Mismatch vises, klikker du bare OK for å fikse det.

 


 

STEG 8:

Flamme bilde bør nå være i Layer 2. Endre så Blend Mode til Screen, dette gjør at den svaret fargen skjules i Layer 2. Hvis det gjøres riktig, Så skal du fjerne synligheten til Layer 2, det gør du ved å trykke på «øye» ikonet i Lag Panelet. Du kan når som helst aktivere det igjen. 


 

STEG 9:

Kopier Layer 2 (CTRL+J). Kontroller at du bruker Screen som Blend Mode, samme som originale Layer 2


 


 

STEG 10:

Klikk på Layer 2 kopien for å gjøre det aktivt, og deretter bruke Free Transform Tool klikk på Edit>Free Transform eller bruk CTRL+T for å rotere og endre størrelse på flamme bildet som vist nedenfor. Ikke glem å trykke Enter når du er ferdig å forandre.


 


 

STEG 11:

Fortsatt i samme lag som i sted, bruker nå Wrap Tool gå til Edit>Transform>Warp for å bøye flamme bildet så det følger samme linjene og rettningen som håret. Trykk Enter når du er ferdig. Se eksempelet nedenfor som en referanse.


 

 


 

STEG 12:

Hvis du føler at resultatet ikke er helt bra nok, kan du bare bruke Liquify Filter for å fikse det. Jeg antar du allerede vet hvordan du bruker Liquify Filter, hvis du er ukjent med dette kan du lese mer om dette filteret Adobe sin side. Forward Warp Tool og Twirl Clockwise Tool er det eneste verktøyet jeg brukte for å få dette resultatet (se bilde nedenfor).


 


 

STEG 13:

Kopier det aktive laget, og deretter bruke Free Transform Tool velg Edit>Free Transform eller bruk CTRL+T så kan endre størrelsen og rotere flamme bildet i det aktive laget. Trykk Enter.


 


 

STEG 14:

Gjenta forrige prosessen for å få håret dekket med ild. Bare kopiere og endre laget til du får alt håret dekket. Om nødvendig, bruk Liquify Filter igjen. Sluttresultatet av denne prosessen skal se ut som bildet nedenfor, legg merke til hvor mange lag blir brukt.


 


 

STEG 15:

Ok,da er vi kommet ett stykke på vei. Så nå skal du aktivere Layer 2 og gjøre den synlig igjen. Og så må du endre Blend Mode til Vivid Light. Dette trinnet vil fargelegge bare den hvite linjen i laget under.


 


STEG 16:

Fortsatt i Layer 2, bruker Free Transform Tool velg Edit>Free Transform eller bruk CTRL+T for å endre størrelsen og rotere ilden bildet som vist nedenfor. Hensikten er å dekke opp pikens kropp og hår med ilden tekstur. Trykk Enter når du er ferdig å plassere bildet.


 


 

STEG 17:

Vi skal dimme flammene litt på bildet i Layer 2, For å gjøre dette bruker vi Gaussian Blur filteret fra Filter>Blur>Gaussian Blur menyen. Fyll Radius til rundt 10 til 15 piksler og klikk OK når du er ferdig. 


 
 


 

STEG 18:

Nå skal du legge til en Layer Mask til Layer 2. Velg Brush Tool ved å trykke på B, velg en Soft Round Brush med Opacity 100%. Sett penselstørrelsen etter behov, så fjerner du flammene som går utenfor håret.


 


 

STEG 19:

Nå må du fjerne de hvite linjen som vises i bildet (markert i rødt rektangel nedenfor). Først lager vi ett nytt lag under Layer 2. Velg Brush Tool ved å trykke på B, velg en Soft Round Brush med Opacity 100%. Velg svart som farge og bare mal til de er borte.


 
 


 

STEG 20:

Nå velger du det øverste lage. Vi skal nå legge to Adjustment Layers. Først velger vi Hue/Saturation, bruk innstillingene som på bildet under, og neste Adjustment Layer blir Brightness/Contrast bruk innstillingene som på bildet under her også  
STEG 21:

Jeg er sikker på at du merker ildens gnistrende effekt. Jeg må nå lage en Custom Brush for å få den effekten jeg er ute etter. Da velger du Brush Settings eller du kan trykke F5 for å få opp menyen. Bruk innstillingene som på bildet under her. Er du usikker på dette finner du det du trenger på Adobe sine hjelpe sider.


 
STEG 22:

Før du bruker den modifiserte penselen, må du opprette et nytt, lag under de to Adjustment Layers, så velger du Brush Tool ved å trykke på B, velg en Soft Round Brush med Opacity 100%..

 

Velg fargen 50% Grey fra Swatches Palette, deretter kan du begynne å male, husk å  størrelsen på penselen. Jeg begynner alltid  å bruke en stor pensel, og deretter redusere den til mindre størrelse.


 


 

STEG 23:

For å gjøre det mer interessant, opprette et nytt lag og endre Blend Mode til Screen. Jeg valgte å gjøre det litt annerledes fra den orginale veiledningen, i stede for å lage gnister i glødende farge, brukte jeg en grønn farge med Hex koden #00ff00, jeg likte det i hvertfall. Her er det ferdige bildet


 

 


 

Og det var alt for denne gang! Håper du lærte noe nytt og har hatt det gøy med denne veiledningen. Jeg lekte litt mer og laget en annen verjon av bildet også. Du ser den versjonen her.

 


 

Håper du vil se noen mine tidligere Photoshop og Lightroom Tutorial tutorials også, eller så finner du masse annet også på siden min.

 


 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio 
    Instagram

  Forige                                                                                                                                                          Neste  

 


 

Robert's Photography And Digital Art

All Rights Reserved ©2018       

Foto av Robert Pedersen

 


        

#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #fotograf #adobe  

#photoshop #tutorial #fotomanupilasjon #portrett #flamme #fantasy#artwork #bildekunst  

#rpandda  #drammen  #bilderedigering #norsk #AdjustmentLayer #BlendMode

#photoshopguide  

 


 

LAG EN KUL MEDIEVAL TEKST EFFEKT #TUTORIAL

 • 20.08.2018 - 18:46

Hei igjen. 

Her kommer den tekst tutorialen jeg lovet dere for ikke lenge siden. Du vil bla. lære å lage egen Tekstur (Pattern), gjøre ett lag om til ett Smart Filter, hvordan bruke Layer Styles, hvordan man bruker Lightning Effects, og en del andre ting du kan gjøre med Photoshop. Så nå håper jeg du er klar. 

 


 

 Først må du laste ned det du trenger for å gjøre denne vei ledningen, link finner du under. Instaler fonten, se hvordan HER. Da setter vi i gang.

 


RESURSER:     


 

TUTORIAL INFO:     

 • Tidsbruk: ca.1 time+     
 • Vansklighets grad: Middels     
 • Program: Adobe Photoshop CC         

 


 

STEG 1:

Lag ett nytt dokument, bruk innstillingene som på bildet under

 


 

STEG 2:

Dra over Teksture 1 over til bakgrunnen, tillpass så den dekker hele bakgrunnen, kall laget BG TEKSTUR. Klikk på Layer>New Adjustment Layer>Hue/Saturation og bruk innstillingene som på bildet under.

 


 

STEG 3:

Så Klikker du på Layer>New Adjustment Layer>Curves og bruk innstillingene som på bildet under. Legg alle lagene som hører til bakgrunnen i en egen Gruppe, gi den navnet BAKGRUNN SETUP

 


 

STEG 4:

Så skal vi legge på litt lyseffekt til bakgrunnen, så Lag ett nytt Lag og fyll det med hvit, Klikk ALT+BACKSPACE (om du har hvit som valgte forgrunns farge) Kall dette laget LYS EFFEKT. Klikk så på Filter>Convert for Smart Filters

 

Så velger du Filter>Render>Lightning Effects. Bruk innstillingene som i bildet under. Så setter vi Blend Mode til Overlay for dette laget

 

 


 

STEG 5:

Trykk T for å velge Text Tool, velg den fonten (AUGUSTA) du lastet ned og instalerte, og skriv din tekst, om du er usikker på hvordan du innstalerer en ny font kan du se DENNE  videoen. Plasser teksten i midten av dokumentet, bruk instillingene som i bildet under eller gjør egne tilpassninger.

 


 

STEG 6:

Nå skal vi legge til Layer Style på teksten vår, men først må vi lage en ny Tekstur. Åpne Texture2 Klikk File>Open og velg filen som heter Mush.jpg Så skal vi fjerne fargen i bildet, gå til Image>Adjustment>Desaturate (SHIFT+CTRL+U) Så skal vi fikse kontrasten ved å bruke Levels trykk CTRL+L.

Så velger du Edit>Define Pattern Gi den navnet Text Texture og klikk OK, nå kan du bare lukke dette bildet.

 


 

STEG 7:

Nå åpner vi Layer Styles (Tekst laget må være det aktive laget), vi begynner med Patter Overlay og velger den Teksturen vi laget i Steg 6. Se bilde under.

Så velger du Bevel & Emboss og bruk instillingene som i bildet under 

Da ser teksten sånn ut.

 


 

STEG 8:

Da legger vi til Gradient Overlay og bruk instillingene som i bildet under 

 


 

STEG 9:

Da er det Drop Shadow som står for tur, og bruk instillingene som i bildet under

 


 

STEG 10:

Neste Layer Style vi legger til er Inner Shadow og bruk instillingene som i bildet under 

 


 

STEG 11:

Så legger vi til Outer Glow og som alltid bruk instillingene som i bildet under 

 


 

STEG 12:

Sist men ikke minst må vi legge til Inner Glow og bruk instillingene som i bildet under  

 


 

STEG 13:

Om du vil gjøre forandringer på Layer Style anbefaler jeg å lagre det du allerede har gjort før du gjør forandringer.  Det gjør du på følgende måte. Før du lukker Layer Style dialogboksen klikker du på New Style, jeg gir denne Stylen navnet My Medieval text Style, husk og hak av Include Layer Blending Options, og husk før du lagrer stylen, se bilde under

 Det var alt. Håper du likte denne guiden og at du lærte noe nytt. 
Resultatet ser sånn ut: 

 Det var alt jeg hadde på hjertet for denne gang. Takk for at du tok deg tid til å ta en tur innom bloggen min, setter pris på det.

Da er det bare å vente til jeg får gjort denne Tutorial ferdig, jeg begynner allerede i dag, så den er nok ferdig om ett par tre dager eller noe sånn. Mens du venter kan du jo se mine tidligere Photoshop og Lightroom Tutorialsiden min.

 


 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio 
    Instagram

  Forige                                                                                                                                                          Neste  

 


 

Robert's Photography And Digital Art

All Rights Reserved ©2018       

Foto av Robert Pedersen

 


        

#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #fotograf #adobe  

#photoshop #tutorial #teksteffekt #logo #medievaltekst #artwork #bildekunst  

#rpandda  #drammen  #bilderedigering #norsk #AdjustmentLayer #layerstyle #tekstur #smartfilters #lightningeffects #BlendMode

#photoshopguide  

 


  
  

Ny tutorial under veis

 • 19.08.2018 - 23:09

Hei alle sammen...

Da til er det på tide å lage en ny Photoshop Tutorial til dere, denne gangen tenkte jeg og lage en tekst Tutorial. En Medivel tekst effekt, som er enkel og lage. Du trenger bare riktig font og 2 bilder, du finner resursene du trenger HER, inkl. min PSD fil, så kan du ta en titt og laste de ned mens jeg får leget ferdig denne Tutorial.

 


 


 


 

Det er utrolig enkelt å lage denne tekst effekten, her ser du det ferdige bildet i sin fulle størrelse

 


 

 


 

Da er det bare å vente til jeg får gjort denne Tutorial ferdig, jeg begynner allerede i dag, så den er nok ferdig om ett par tre dager eller noe sånn. Mens du venter kan du jo se mine tidligere Photoshop og Lightroom Tutorialsiden min.

 


 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio 
    Instagram

  Forige                                                                                                                                                            Neste  

 


 

Robert'sPhotographyAnd Digital Art

All Rights Reserved ©2018       

Foto av Robert Pedersen

 


 

#foto #fotoblogg #fotograf #hobby #fotograf 

#photoshop  #adobe #design  #rpandda 

#drammen #norsk  #photoshopguide #sosialemedier

 #YouTube #banner #header #teksteffekt 

 


 

SOMMERMINNER 2018! #FOTOKONKURRANSE

 • 09.08.2018 - 02:21

Hei og hopp.

Her kommer mitt bidrag til fotokonkurransen som bloggen MatOgKakeOppskriftevær snill å sjekk ut denne fantastiske bloggen med masse godt innhold.

 


 

Bilder fra Landsturneringen for gatelag (04.06.18 - 06.06.18)

Turneringen ble spilt i Kristiansand og gatelag fra hele Norge deltok, det var vel mellom 250-300 spillere og ledere. Vi var kjempe heldige med været og jeg tror alle var fornøyd. Vi endte på 5 plass etter å ha blitt slått ut på straffer av Fredrikstad som forøvrig vant hele greia.

 


 

Bilde av meg

 


 

Bilde av meg

 


 

Bilde av meg sort hvitt verjon

 


 

Lagbilde

 


 

Bilder fra Drammen

Diverse bilder fra Drammen, den vakkre byen jeg bor i.

 


 

Bildet tatt fra brua ved Strømsgodset kirke

 


 

Skulptur langs elva

 


 

Gulskogen gård

 


 

Elva tatt på brua ved Landfalløya

 


 

Fontenen i by parken

 


 

Det var mitt bidrag til fotokonkurransen som bloggen MatOgKakeOppskrifte har gående.. Hva synes du om bildene? Du finner flere bilder og fototips og masse annet på siden min.

 


 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio 
    Instagram

 

 


 


 Forige                                                                                                                                         Neste  

 


 

Robert'sPhotographyAnd Digital Art

All Rights Reserved ©2018       

Foto av Robert Pedersen

 


#foto #fotoblogg #rpandda #hobby   #Fotograf #samsung #Adobe  #photoshop #photomatixpro #hdr #sommer #Bilder #kristiandsand #drammen #bnw #blackandwhite #fotball #vann #himmel #landskap #park #tog #elv #skulptur #Konkurranse #Premie #Fotokonkurranse #Sommer #Sommer2018 #Sommerminner #Summertime #Sommerbilder

 


 

Trener mot sykkel Birken og Drammensfjorden rundt

 • 08.08.2018 - 02:08

Hei igjen folkens.

Nå kommer det noe helt nytt fra meg som ikke dreier seg om bilder, men min nye lidenskap sykkling. Så det vil ikke bare dreie seg om foto fremover, selv om det fortsatt er hoved delen av denne bloggen. Jeg har alltid likt sykkling og følger med på de fleste Grand tourer og klassikerne innen landeveissykkling. Du kan lese om sykkelens historie HER

 


 


For å få mer motivasjon til å trene må man ha noen mål og strekke seg etter, og mine mål for i år er Drammensfjorden Rundt (19.08.18) og Birkebeiner Rittet (25.08.18).

 


 


Så da må man jo trene litt, men ingen trening uten sykkel. Siden jeg ikke har sykklet så mye på landeveisykkel måtte jeg jo invistere i en. Valget falt på en Bianchi Aria Aero med Shimano Ultegra utstyr, som jeg kjøpte på VelostradaLes mer om Bianchi HER.

 


Min Bianchi Aria Aero med

 


Når jeg er på tur bruker jeg Strava for å følge med på og registrere antall km jeg sykkler, farten og høydemeter, dette er en super App som jeg vil anbefale alle som løper, svømmer eller sykkler. Strava er gratis, men har også en mulighet for premium abonoment. På bildet under kan du se noen mine Stats på Strava.


 


 Man kan også delta i forskjellige utfordringer på Strava også

 


 


 

Det er litt pinlig, men jeg er blitt sånn som de jeg lo av og ikke skulle bli som dem selv, men nå er jeg blitt han mannen i sykkelbukse som streber etter rekorder og nye beste tider. Det må være 40 års krisen hehe. Men helt på tampen vil jeg dele noen bilder fra siste turen jeg hadde.

 


 

 


 

 


 

 


Det var det jeg hadde på hjerte for denne gang, men du finner flere bilder og fototips og masse annet på siden min

 


 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio  
    Instagram

  Forige                                                                                                                                                                            Neste  

 


 

Robert'sPhotographyAnd Digital Art

All Rights Reserved ©2018       

Foto av Robert Pedersen

 


 

#sykkel #sykkelist  #bianchi #blogger #rpanda #strava #trening #foto

 


 

HDR STREET ART DEL 3

 • 07.08.2018 - 02:15

God kveld kjære lesere.

Jeg håper dere har er klare for enda mer gate kunst? Dette blir siste i denne omgang. Har fått tatt bilder av noen nye kunstverk som er kommet i Drammen i det siste. Bildene er tatt med min mobil tlf, Samsung S7. Bildene er HDR redigert med Photomatix Pro og etter arbeidet er gjort med Photoshop. Jeg har brukt Photoshop for å få de eksponeringene jeg trengte for å gjøre bildene om til HDR. Da kommer bildene, håper du liker dem.

 


 


 

Kunstneren bak har også gjort en del arbeider for Ugangsprosjektet som er i Drammen. Men over til det poenget, her kommer bildene:

 


BILDE 1:

Kunstner: Ukjent

 


BILDE 2:

Kunstner: Ukjent

 


BILDE 3:

Kunstner: Ukjent

 


BILDE 4:

Kunstner: Ukjent

 


BILDE 5:

Kunstner: Ukjent

 


 

Det var det jeg hadde og vise dere for denne gang. Hva synes du om bildene? Du kan lese mer om Ugangsprosjektet som Drammen kommune fronter HER.  Og så finner flere Street Art bilder fra tidligere innlegg:

 

Du finner også masse annet under kategorier på siden min.

 


 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio 
    Instagram

  Forige                                                                                                                                         Neste  

 


 

Robert'sPhotographyAnd Digital Art

All Rights Reserved ©2018       

Foto av Robert Pedersen

 


 

#foto #fotoblogg #rpandda #hobby   #Fotograf #samsung #Adobe  #photoshop #photomatixpro #hdr #mobileedit #sommer #bilder #hdr #drammen #streetart #graffiti #graff #art #artwork #urbanart #graffitivegg #graffitiwall #ugangprosjektet #bnw #blackandwhite #sepia #sepiatone

 


HDR STREET ART DEL 2

 • 06.08.2018 - 20:52

God kveld kjære lesere.

Jeg håper dere har hatt en bra start på uken og er klare for mere gate kunst? Har fått tatt bilder av noen nye kunstverk som er kommet i Drammen i det siste. Bildene er tatt med min mobil tlf, Samsung S7. Bildene er HDR redigert med Photomatix Pro og etter arbeidet er gjort med Photoshop. Jeg har brukt Photoshop for å få de eksponeringene jeg trengte for å gjøre bildene om til HDR. Bildene er tatt i gardroben på SIF huset som er hovedbasen til Strømsgodset fotball. En venn av meg som har gjort jobben på bestilling av Strømsgodset gatelag, ett flott tiltak for rusmissbrukere. Du finner mer info om gatelagsfotball på fotballstiftelsens hjemme sider, der finner du alt fra hvilke lag som deltar til visjoner og verdier de bygger på, og mer om SIF sitt gatelag HER. Ett flott opplegg som jeg er så heldig å være en del av. Det er også noen andre bilder i dette innlegget. Håper du liker dem.


 


 

Kunstneren bak har også gjort en del arbeider for Ugangsprosjektet som er i Drammen. Men over til det poenget, her kommer bildene:

 


BILDE 1:

Kunstner: Simon Motiv: Tokmac Nguen

 


BILDE 2:

Kunstner: Simon

 


BILDE 3:

Kunstner: Simon Motiv: Tokmac Nguen

 


BILDE 4:

Kunstner: Eric Ness Christiansen

 


BILDE 5:

Kunstner: Ukjent

 


BILDE 6:

Kunstner: Eric Ness Christiansen

 


BILDE 7:

Kunstner: Ukjent

 


Det var det jeg hadde og vise dere for denne gang. Hva synes du om bildene? Du kan lese mer om Ugangsprosjektet som Drammen kommune fronter HER.  Og så finner flere Street Art bilder fra tidligere innlegg:

Du finner også masse annet under kategorier på siden min.

 


 

DU KAN OGSÅ FØLGE MEG HER:

   Facebook
   Flickr       
   Twitter      
   YouTube            
   Google+       
   Adobe Portfolio 
    Instagram

  Forige                                                                                                                                         Neste  

 


 

Robert'sPhotographyAnd Digital Art

All Rights Reserved ©2018       

Foto av Robert Pedersen

 


 

#foto #fotoblogg #rpandda #hobby   #Fotograf #samsung #Adobe  #photoshop #photomatixpro #hdr #mobileedit #sommer #bilder #hdr #drammen #streetart #graffiti #graff #art #artwork #urbanart #graffitivegg #graffitiwall #ugangprosjektet 

 


Robert's Photography and Digital Art

Jeg heter Robert og er 40 år. Velkommen til min blogg, som hovedsakelig vil den dreie seg om foto og andre foto rellaterte greier, men også om mine andre interesser som mat (jeg er utdannet kokk), musikk m.m. Og ellers alt av ting som måtte engasjere meg. Jeg er kun en hobby fotograf som har begrenset med tid til og holde på med dette. Men her skal jeg vise frem mine bilder, digital fotomanipulasjon og komme med enkle Photoshop og Lightroom guider osv. Hope you enjoy this blog Kontakt meg på mail: rectyg0ofoto@yahoo.no

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Flickr
 • Twitter
 • YouTube
 • Google+
 • Adobe Portfolio
 • Blogglisten
  Free Mass Ping
  Google Ping  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no